istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Onur Alakay imzalı ‘Abstract Acceleration’ sergisi Root Karaköy’de

Onur Alakay imzalı ‘Abstract Acceleration’ sergisi Root Karaköy’de

Küratörlüğünü Pınar Goodstone’un üstlendiği multidisipliner sanatçı Onur Alakay imzalı “Abstract Acceleration” sergisi, Karaköy’ün sanat oteli Root Karaköy’de düzenlenen özel bir gecede sanatseverlerle buluştu. Root Karaköy Otel’ini başlı başına bir tuvale dönüştüren sergi açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Karaköy’ün sanat oteli Root Karaköy’de sanatseverleri kaos ve düzenin dinamik etkileşiminde bir sanat yolculuğuna çıkarmaya davet eden Onur Alakay imzalı ‘Abstract Acceleration’ sergisi 30 Kasım gecesi düzenlenen özel bir davetle görücüye çıktı. Küratörlüğünü Pınar Goodstone’un üstlendiği  Onur Alakay imzalı “Abstract Acceleration”, Root Karaköy Otel’i sanatın, kültürün ve toplumun birleştiği sürükleyici bir atmosfere dönüştürürken aralarında Gülcan Arslan, Hatice Aslan, Laura Margarita, Tolga Sezgin gibi seçkin ve sanatsever davetlinin katıldığı geceye DJ Can Balta da performansı ile renk kattı.

Onur Alakay’ın dinamik tuvallerinden oluşan ve toplumsal ruhu yansıtan sergi, büyük ölçüde insanlığın uçsuz bucaksız evrendeki birbirine bağlılığını inceliyor. Evrendeki kaos ve düzenin derin temalarını, kişisel yolculukları ve mikrodan makroya kozmik etkileşimi araştıran koleksiyon, 30 Kasım 2023–14 Ocak 2024 tarihleri arasında görülebilir.

Kamil Hızer /Aktuel.net

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir