istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Onur Akın’dan sürpriz karar

Onur Akın’dan sürpriz karar

Ünlü sanatçı Onur Akın, geçmiş aylarda aktif siyaseti bıraktığını duyurmuştu. Kendisine yerel seçimlerde aday olacak CHP’li adaylardan gelen şarkı talebini geri çevirdiğini belirten Akın, siyasette kendisine gösterilen vefadan yoksun kaldığını belirterek, hiç kimsenin sorumluluğuna ortak olmak istemediğini ifade etti.

Siyasette vefa göremediğini ve CHP’li adaylara şarkı vermek istemediğini belirten sanatçı, geçmişte Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklandığında özel bir marş bestelediğini, ancak bu desteğin karşılığında beklediği ilgiyi göremediğini dile getirdi.

Onur Akın, özellikle geçmişte CHP’den gelen talepler üzerine gönüllü olarak seçim şarkıları bestelediğini, ancak bu desteğin karşılığını alamadığını ve seçim sonrasında yapılan etkinliklerde kendisine yönelik bir vefa görmediğini ifade etti.

Sanatçı, bir dönem 5 belediye başkan adayına şarkılar bestelediğini ancak bu adayların birçoğunun kendisine karşılık olarak konser vermediğini, sadece Mersin büyükşehir başkanı Vahap Seçer’in kendisine destek olduğunu ve vefa gösterdiğini vurguladı.

Onur Akın yaşayan insanların adına şarkı yapmayı sadece toplumsal bir misyon hissettiği durumlarda yapacağını ve kimseye sorumluluk yüklenmek istemediğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir