istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Netflix’te büyük hayal kırıklığı yaratan iki dizi!

Netflix’te büyük hayal kırıklığı yaratan iki dizi!

Bugün ülkemizde en popüler dizi ve film platformu kim ne derse desin Netflix’tir. Çok geniş bir dizi ve film yelpazesi sunan bu platform neredeyse tüm dünya ülkelerinin dizi ve filmlerinden izleyicisine geniş bir yelpaze sunarken bazı film ve dizileri kiralayarak platform üyelerine sunarken de aynı zamanda yapımcı olarak da birçok projeye adını başarıyla yazdırıyor.

İşte bu yazımda sizlere Netflix’te yayınlanan ama izleyicisine büyük hayal kırıklığı yaratan iki diziden sizlere bahsedeceğim.

Manifest

 

Öncelikle bu diziyi Netflix üzerinden izlemeye başlamadım. Daha sonraki dönemlerde diziyi Netflix üzerinde izlemeye başladım.

Manifest adlı dizi yıllar önce havada iken birden bire ortadan kaybolan bir uçağın ve içindeki yolcuların gizemli hikayesini anlatıyor. Aradan yıllar geçtikten sonra o gizemli bir şekilde ortadan kaybolan uçaktaki yolcular aradan geçen yılın farkında olmadan geri döndüklerinde hayatlarının tamamen değiştiğin görüyorlar

Ayrıca bazı yolcular geleceği gösteren veya geçmişi açıklayan garip sesler ve görüntüler duymaya ve görmeye başlıyorlar bu dizide yolcuların bu sırrı çözmeye çalışırken karşılaştıkları macera dram ve tehlikeyi izleyiciye sunuluyor. Manifest dizisi hem bilim kurgu, hem gizem ve aynı zamanda dramı birlikte işleyen bir dizi olmakla birlikte oyunculuklar konusunda biraz sınıfta kalsa da yine de sadece konusu ve eh dedirtecek kurgusu yüzünden ancak izlemenizi tavsiye edeceğim bir dizi.

Zira işlediği konu ve kurgu pek sık rastlayamayacağımız bir konuyu içeriyor. Oyunculukların yanında özellikle ilk sezonunda böyle güzel bir konu ve kurgunun çok daha iyi çekimler hak ettiğini de belirtmem gerekir.

 

The Watcher

The Watcher adlı dizimiz yeni bir eve taşınan ve taşındıkları evde kendilerine tehdit mektupları gönderen gizemli bir kişi tarafından rahatsız edilen bir ailenin yaşadıklarını anlatıyor.

Yaptığım kısa bir araştırma sonrasında The Watcher adlı dizinin gerçek bir olaya dayandığını öğrendim. Dizi izleyicisine ailenin bu korkunç durumla nasıl başa çıktığını kimin arkalarında olduğunu bulmaya çalıştığını ve hayatlarını nasıl değiştirdiğini gösteriyor.

Tabi bunun yanında  The watcher dizisini bitirdiğinizde büyük bir olasılıkla finalinin böyle sonuçlanacağını bilseydim izlemezdim hissiyatı veriyor. Bunların yanında The Watcher içeriğinde mantık hatalarının yanı sıra izleyicisini askıda bırakan bir gerilimlerle dolu. Bana göre bu dizi seyircisini aptal yerine koyan bir yapımdan öteye gidememiş..

Kamil Hızer / aktuel10.com

Instagram: kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir