istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Muça’dan iddialı bir şarkı geldi “Bi Nedeni Var”

Muça’dan iddialı bir şarkı geldi “Bi Nedeni Var”

Sahnesinde seslendirdiği pop ve arabesk eserleriyle ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Muça söz ve bestesi Kerim Araz’a ait “ Bi Nedeni var” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

 

Şarkının düzenlemesini Muça kendisi yaparken mix ve mastering işlemlerini de Emrah Moğulkoç üstlenirken başarılı sanatçı Muça klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Selim Yıldırım oturdu.

Muça “ Bi Nedeni Var” adlı çalışması için yaptığı kısa açıklamada “ Şarkıyı ilk dinlediğimde nedenini hala bilmediğim bir şekilde büyük heyecan yaşadım. Ve bu şarkıyı müzikseverlerle buluşturma isteği oluştu ve stüdyo çalışmalarına start vererek ortaya çok güzel bir eser çıkardık. Yıllardır sahne dünyasında varım ve bu şarkıda adeta dinleyen herkesin kendisinden bir şeyler bulacağından eminim” diyerek duygularını ifade etti.

Hayrettin Güneş’in prodüktörlüğünde Grand Müzik etiketiyle genel koordinatörlüğünü Selim Seven yaparken aynı zamanda dağıtım ve dijital pazarlamasını sounderland üstlendiği  Muça’nın “Bi Nedeni Var” adlı çalışması tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir