istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mesut Dolanbay “Mimarlar pandemiye hazırlıksız yakalandı”

Mesut Dolanbay "Pandemi her sektörü olduğu gibi mimarlık sektörünü de büyük ölçüde etkiledi"

Mesut Dolanbay “Mimarlar pandemiye hazırlıksız yakalandı”

Pandemi döneminde insanların evlerinde daha çok vakit geçirmek zorunda kaldığını ifade eden Mesut Dolanbay bu dönemde dünya genelinde evinden çalışan insan sayısının %5’ten %50’ye çıktığını ifade etti.

Mesut Dolanbay” Pandemi döneminde evlerinde daha çok vakit geçirmek zorunda kalan insanların ilk fırsatlarında evlerinin iç mimarisinde değişikliğe geçtiğini ve pandemi döneminde geleneksel mimari çözümlere orantılı olarak online olarak dekoratif eşyalara, yeni mutfak aletlerine ve evlerindeki yaşamı iyileştirecek değişikliklere gittiler” dedi.

Bu dönemde bazı kişilerin evlerine yabancı birisini çağırmak konusunda tereddütler yaşadıklarını ve bu yüzden iç mimari değişiklikler konusunda online destek almak için iç mimarlara ulaştıklarını belirten Mesut Dolanbay “Pandemi bizleri ister istemez 24 saati sığdırdığımız, okulu da ofisi de, eğlenceyi de içine taşıdığımız aktif bir yaşam alanına dönüştürdü. Bu durum pandemi öncesinde lüks kategorisinde değerlendirilen iç mimari çözümlerini ihtiyaç haline getirdi. Bu yönde hizmet veren dijital platformlar ise oluşturdukları maliyet ve zaman tasarrufuyla tüketici beklentilerini tam olarak karşılayarak hayatı da kolaylaştırdı.” dedi.

Birçok sektör gibi iç ve dış mimarların da pandemiye hazırlıksız yakalandıklarını söyleyen Mesut Dolanbay “Mimarların büyük çoğunluğu kısa sürede adapte olurken, ihtiyaç sahipleri kişilerin bazılarının online olarak istediklerini tam ifade edememelerinden dolayı kısa süreli sorunlar yaşandığını “belirterek açıklamasını tamamladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir