istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Mavi Yolculuk İçin En Uygun Adres Neresidir?

Doğa ile bütünleşmek, deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını olabilecek en iyi şekilde çıkarmak ve tatilde güzel anılar biriktirmek isteyenler için en uygun seçenek mavi yolculuk! Siz de mavi yolculuk sayesinde tatilinizi en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz.

Mavi Yolculuk İçin En Uygun Adres Neresidir?

Ancak, bunun için haftalık tekne kiralama işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Gelin, hem tekne kiralama hem de mavi yolculuk hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler verelim!

Mavi Yolculuğa Çıkmayı Düşünenlere Tavsiyeler!

Haftalık tekne kiralama sürecine dahil olmak istiyorsanız önünüzde birden çok seçeneğin yer aldığını ifade edebiliriz. Bir başka deyişle, gulet, yelkenli ve motoryat alternatifleri arasından bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Ancak, bu teknelerin özelliklerini bilmelisiniz. Örneğin, gulet ve motoryat; kaptan ve mürettebatın size eşlik edeceği seçeneklerdir. Bunun yanı sıra, yelkenli ve katamaran tipi teknelerde kaptan ve mürettebatın yalnızca istendiği ve ücreti ödendiği takdirde yer alacağını ifade edebiliriz. Ayrıca, gulet ve katamaranların geniş gövdeli olduklarını bilmelisiniz. Bu sayede, bilhassa kalabalık bir aile ya da arkadaş grubuyla tatile çıkacak olanlara hitap eden tekne seçenekleri olmayı başarırlar. Motoryat ise hızlı bir seçenektir. Bu özelliği ile insanların aynı gün içerisinde birden çok koyu görmesini sağlar.

Haftalık tekne kiralama isteğiniz olabilir. Ancak, mavi yolculuk için nereye gideceğinizi önceden belirlemelisiniz. Daha sakin ve huzurlu bir mavi yolculuk hayal ediyorsanız tercihiniz Göcek olabilir. Buna ek olarak, mavi ile yeşilin bir arada olduğu bir rotayı değerlendirmek istiyorsanız sizi Marmaris’e bekliyoruz. Ayrıca, tatil sırasında hareketli günler geçirmek gibi bir düşünceniz varsa tercihiniz kesinlikle Bodrum olmalı! Her nereye giderseniz gidin, tatil sırasında daha önce görmediğiniz yerlerin fotoğraflarını çekmeye ihtiyaç duyacaksınız. Bu yüzden, yanınızda mutlaka bir fotoğraf makinesi olmalıdır. Ayrıca, bavulları kendinize yük etmeye gerek olmadığını bilmelisiniz. Hatta, bavul yerine yumuşak çantaları tercih edebilirsiniz.

Mavi Yolculuk Sırasında Neler Yapılabilir?

Mavi yolculuk; her yaştan insanın keyifli vakit geçirmesini mümkün kılar. Her şeyden önce, farklı koylara demir atmak ve kısa yürüyüşler yaparak çevreyi keşfetmek mümkün olabilir. Bilhassa bölgedeki tarihi yerleri gezmek doğru bir karar olacaktır. İnsanlar; mavi tura uygun bir şekilde hazırlanmalıdırlar. Örneğin, yanlarında onları serin havalardan koruyacak kıyafetler muhakkak olmalıdır. Bunun yanı sıra, trekking tipi ayakkabılar da işe yarayabilir. Ayrıca, geceleri güvertede uyumak isteyenlerin yanlarında uyku tulumu bulundurmaları da doğru bir karar olacaktır.

Haftalık tekne kiralama; hayalindeki tatili yapmak isteyenler için en doğru seçenek! Ancak, tekne tatili sırasında yanınıza almanız gerekenlerden haberdar olmalısınız. Bilhassa terlik, yedek mayo, güneş gözlüğü, spor ayakkabı, güneş kremi, deniz gözlüğü ve tıbbi malzemeler mutlaka yanınızda olmalı! Haftalık tekne kiralama fiyatları zannettiğiniz kadar yüksek değil! Hatta, erken rezervasyon ile tatilinizi çok daha ucuza getirebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir