istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Hanife ve Kadir Sayak Çifti Fenomenlikte Ahlak Devrimi Yaptılar

Sosyal medya fenomenleri tek başına farklı işlere imza atarken bazıları kimi zaman tepki toplayan işlere de imza atıyorlar. Kadir Sayak ve Hanife Sayak çifti ise içeriğinde +18 olmayan paylaşımlarla ayrıca aileler tarafından da ilgi ile takip ediliyorlar.

Hanife ve Kadir Sayak Çifti Fenomenlikte Ahlak Devrimi Yaptılar

Kadir Sayak ve Hanife Sayak çifti Instagram’da eski Yeşilçam filmlerinin repliklerinden yaptıkları paylaşımlarla kısa sürede sosyal medyada fenomen oldular. Paylaşımlarının beğenilmesindeki en büyük etkinin kendi içtenlikleri olduğunu ifade eden Sayak çifti ayrıca paylaşımlarında çocuklarına da yer vererek tam bir aile olgusunu izleyenlere hissettirmeye devam ediyorlar. Sosyal medya fenomenliğini maddiyat için değil sadece keyif almak için yaptıklarının üzerine vurgu yapan Sayak çifti bu çizgilerini devam ettireceklerini ifade ettiler.

Bazı paylaşımlarının Tiktok üzerinden 2 milyonu geçen izlenme oranları Kadir Sayak sinema dünyasının kapılarını açmış ve başarılı fenomen İstanbul’da bir ilçenin belediye başkanı olmak için kollayan bir doktoru anlatan yönetmenliğini ve başrol oyunculuğunu Ercan Kesal’ın üstlendiği, diğer rollerde İnanç Konukçu, Selin Yeninci gibi isimlerle “Nasipse Adayız” adlı filmde kameralar karşısına geçti.

Kadir Sayak Sosyal Medyada Davranışlarıyla Örnek Oluyor!.

Sinema deneyimin kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu söyleyen Kadir Sayak ilerleyen günlerde tekrar teklif gelirse seve seve kameralar karşısına geçebileceğinin sinyallerini verirken kendisine en büyük desteği eşinin ve çocuklarının verdiğini söyleyerek “ Gerçekten ailem beni sadece sosyal medya projelerimde değil her alanda destekliyorlar” diyerek ailesinin desteklerinden duyduğumu memnuniyeti dile getirdi.

Hazırladıkları tüm paylaşımlarının kurgularının eşi tarafından yapıldığını söyleyen Kadir Sayak “Çektiğimiz ve paylaşmayı düşündüğümüz videolarımızın tüm kurgularını eşim büyük bir titizlikle hazırlıyor. Bu süreçte aynı zamanda bir anne olma içgüdüsü ile herkesin rahatça izleyebileceği ve izlerken keyif alabileceği paylaşımlar ortaya çıkıyor. Kendi çocuklarımızın izlemesinden rahatsız olacağını düşündüğümüz hiçbir şeyi başka bir ailenin çocuğunun izlemesini istemediğimiz için yaptığımız paylaşımların belli bir artı kalitesi var” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bir yanıt yazın