istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Hamilelikte Oluşan Cilt Lekelerine Çözüm

Doğum öncesi ve Sonrası kadınların yaşadıkları en büyük sorun olarak bilinen çatlaklar ve cilt lekeleri için sürekli farklı önerilerde bulunuluyor. Bu yazıda sizin için en iyi çözümü sunmaya çalıştık.

Hamilelikte Oluşan Cilt Lekelerine Çözüm

Doğum yapan her kadın için bu durum sorun haline gelmektedir. Çünkü hormonlara bağlı olarak hamile kadınlarda cilt lekeleri ortaya çıkabilmektedir. Açık kahverengi şeklinde bulunan hamilelik lekelerinin doğal yöntemleri ile birçok çözümü bulunmaktadır. Bu kahverengi lekeler kadınları yüz ve burun çevresinde ve göbek bölümlerinde daha çok görülmektedir.Aynı zamanda lekelerde doğum sonrası daha belirgin hale gelebilmektedir. Bunun için doğum yapan kadınların büyük çoğunluğu hamilelikte oluşan cilt lekeleri nasıl geçer şeklinde sorularda bulunmaktadır. Böylece doğal ürünlerin karışımı ile bu duruma fazlaca çözüm bulmak da kolay olmaktadır.

Hamilelikte Oluşan Cilt Lekeleri Tedavisi

Kadınların yaşlılık lekeleri içinde kullandıkları çoğu yöntemde kalıcı olarak etki görebilmek mümkün olmaktadır. Aşağıda bulunan leke giderici çözümler doğal ürünlerden yapıldığı için alerjik durum yok ise hamilelik dönemlerinde de kullanılabilmektedir. Aynı zamanda yapılan karışımların taze ve  günlük olarak kullanılması da önerilmektedir.

İçerdiği protein çokluğu ile kesilmiş süt kullanımı ciltte oluşan tüm lekelerde onarıcı olarak da tercih edilmektedir. Bunun için birçok bakım ünitelerinde doğal cilt bakım ürünlerin arasında kesilmiş süt peeling kullanımları da bulunmaktadır. Hamile kadınlarda kesilmiş sütü leke oluşan bölgeye gece yatmadan sürerek lekelerden kurtulabilmektedir.

Günlük olarak cilde uygulanan limon suyu hem cildin beslenmesine hem de ciltte oluşan lekelerin kısa süre içerisinde giderilmesine neden olmaktadır. Tüm bakım ürünlerinde karıştırılabilen ya da kendi başına kullanılan limon ile genel olarak tüm vücuda uygulanması da mümkün olmaktadır.Hatta genital bölge kararmalarında da etkili olarak limon suyu kullanımı söz konusu olmaktadır.

Hamilelik lekelerine çözüm olarak kullanılan en iyi yöntemler arasında da E vitamini ve Hint yağı karışımı tercih edilmektedir. Eczanelerden temin edilen E vitamini ile Hint yağı karışımı günlük olarak kullanıldığında cildin lekelerinin giderilmesinin yanı sıra doğal görümün içinde kolaylık sağlamaktadır.

Antibiyotik özelliği fazlaca bulunan soğan günlük olarak hamilelik lekeleri oluşan bölgeye sürülerek lekelerin yok olması görülmektedir. Hatta daha hızlı çözüm almak için günlük olarak 2 kez uygulama yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm uygulamalara ek olarak özellikle hamile kadınların uzun süre güneşte durmaması önerilmektedir.Cilt lekeleri ile birleşen güneş lekeleri ancak lazer yöntemi ile kalıcı sonuç verebilmektedir.

Bir yanıt yazın