26.04.2026
Aktüel Haber
HaberFlow

HALİLİYE’DE VATANDAŞLARIN TALEBİ BİR BİR KARŞILIK BULUYOR

Arda Tunahan 30.01.2022 - 10:04 37 Okunma 2 Dk Okuma
HALİLİYE’DE VATANDAŞLARIN TALEBİ BİR BİR KARŞILIK BULUYOR


HALİLİYE’DE VATANDAŞLARIN TALEBİ BİR BİR KARŞILIK BULUYOR

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yURe9mS0A68[/embed]

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla riskli olduğu tespit edilen metruk yapılar, vatandaşlardan gelen talep üzerine güvenlik tedbirleri alınarak bir bir yıkılıyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla riskli ve metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.
Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde yürüttüğü saha çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda riskli ve metruk yapı tespit çalışmalarını devam ettiriyor. Teknik ekipler tarafından yapılan saha çalışmaları doğrultusunda riskli olduğu tespit edilen metruk yapılar, inceleme sonrası yapılan tahliye işleminin ardından yıkılıyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Bu kapsamda Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler, İpekyol Mahallesinde 2 yapı olmak üzere Şair Nabi Mahallesi, Süleymaniye Mahallesi ve Hızmalı Mahallesinde riskli ve metruk 5 yapının tespitini sağladı. Tespiti yapılan meskenlerin yasal sürecinin tamamlanmasının ardından yıkım çalışmaları, güvenlik tedbirleri çerçevesinde gerçekleşti.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
Vatandaşlardan gelen talep üzerine Haliliye ilçesi riskli ve metruk yapılardan arınırken, riskli ve metruk binalar için saha çalışmalarının devam ettiği ve tespiti yapılan binaların yıkımı için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yURe9mS0A68[/embed]

 

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

Bir Yorum Bırakın

1 + 2 = ?