01.05.2026
Aktüel Haber
HaberFlow

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇÖLYAKLILARA DESTEK

Arda Tunahan 19.06.2021 - 02:06 38 Okunma 1 Dk Okuma
HALİLİYE BELEDİYESİNDEN ÇÖLYAKLILARA DESTEK


Haliliye Belediyesi, ilçede ikamet eden çölyaklı 375 kişiye, içerisinde glutensiz ekmek ve gıda ürünlerinin bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve su kütlesi görseli olabilir

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “gönüllere dokunacağız” anlayışıyla yürüttüğü sosyal yardımlarını, çölyaklılar için de periyodik olarak devam ettiriyor. Glutensiz Ekmek Fırınından Şanlıurfa’da ikamet eden tüm çölyaklılara ücretsiz ekmek dağıtımı yapılırken, Haliliye’de ikamet eden çölyaklılar için de periyodik olarak gıda paketi dağıtımları gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Türkiye Çölyak Federasyonu ve Şanlıurfa Çölyak dernek Başkanı Hasan Doğan’ın katıldığı programla çölyaklılara, içerisinde glutensiz ürünlerin yer aldığı gıda paketlerinin dağıtımı sağlandı.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FxKIxl5g8xY[/embed]

Gıda paketlerini alan çölyaklılar, Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ederken, Dernek Başkanı Hasan Doğan’da, çalışmanın örnek bir çalışma olduğunun altını çizdi.

 

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

Bir Yorum Bırakın

1 + 4 = ?