istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Hakmar 21 Mart 2019 Aktüel Ürünler

Hakmar 21 Mart 2019 Aktüel Ürünler

Bir çok zincir marketin uygulamaya koyduğu aktüel ürünler kataloğu artık yerel olarak bulunan bir çok marketinde uyguladığı bir reklam aracıdır. İnsanların markete gitmeden o markette hangi ürünü bulacağını kolayca anlatır. Hakmar 21 Mart 2019 gelecek ürünler listesi yayınlandı. Bu gelecek ürünler içinde sizlerin ihtiyacı olabilecek bir çok ürünler bulunabilir. Liste halinde anlatacağımız bu ürünleri Hakmar şubelerinde ucuza bulabileceksiniz.

21 Mart 2019 Hakmar

Uzun zamandır oldukça kaliteli bir perakende satış stratejisine sahip olan Hakmar şimdilerde yepyeni aktüel ürünler kataloğu yayınlamaya başladı. Bu katalogların içinden sizlere oldukça dikkat çeken ürünleri paylaşacağız. Kinetix spor ayakkabı konusunda bu hafta Hakmar aktüel sizlere sürprizler yapıyor. Bay bayan spor ayakkabıları oldukça kaliteli olan bu markanın sizlere sürprizleri bitmiyor. 21 mart 2019 aktüel ürünleri içerisinde oldukça fazla konuşulacak bu ürünlerin fiyatı 59.95 TL gibi kendi fabrikasyon fiyatlarına oldukça yakın hele bu kalitede ki ürünleri bu fiyatlara bulabilmek oldukça şaşırtıcı bir durum olabilir. Kinetix çocuk spor ayakkabıları Mart 21 Hakmar kataloğunda sizlerle buluşuyor. Sıcak havaların gelmesiyle birlikte çocuklarınızın kışlık ayakkabılarının dönemi artık bitiyor. Onlara yepyeni spor ayakkabılar alarak sürpriz yapmanın tam sırası oldukça düşük fiyatlara sahip olan bu ürünler Kinetix markasının güvencesi altında kalitesini belli ediyor. Farklı numara ve renklere sahip bu ürünlerin fiyatı 49.95 TL gibi kalitesine bakarak oldukça uygun bir fiyata sahip duruyor.

Hakmar Aktüel 21 Mart 2019

Bir çok markaya ev sahipliği yapan Hakmar marketleri sayısız ucuz ürün konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip bu ürünlerin arasından her hafta bazılarını seçerek aktüel ürünler kataloğunda sizlere sunuyor. 21 mart 2019 haftasında ise sizleri oldukça güzel indirimler bekliyor. Haftanın önerisi bölümünde sizleri bomba gibi her evin ihtiyacı ürünler bekliyor. Granit tava seti mutfaklarımızın vazgeçilmezidir. Her türlü yemeğimizi kolaylıkla yapabileceğimiz gibi oldukça sağlıklıdır. Bu hafta boy boy çeşitli renk ve desenlere sahip granit tavalar sizleri Hakmar marketlerinde bekliyor. Kapaklı ve fırın güveç her yerde bulabileceğiniz ürünler değildir özellikle fırın güveç sizlerin mutfakta oldukça işinize yarayabilir. Et yemeklerinize farklı bir lezzet katabilir misafirlerinize sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın