istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Gülden Karaböcek’ten halk konseri

Gülden Karaböcek’ten halk konseri

Sürünüyorum, Dilek Taşı gibi şarkılarla arabesk müziğine bir dönem damgasını vuran Gülden Karaböcek İBB Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde verdiği konserle hayranları ve müzikseverlerle buluştu.

Konsere halkın yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken Karaböcek konserinin ilk ve ikinci yarılarında farklı kostümlerle sahne adlı.

Gülden Karaböcek , Sürünüyorum, Dilek Taşı, Kırılsın Ellerim şarkılarını kendisini izlemeye gelen hayranlarının bir koro gibi kendisine eşlik etmesinden dolayı duygusal anlar yaşarken seyircinin yoğun isteği üzerine Dilek Taşı adlı şarkısını ikinci kez seslendirdi.

Şarkının kendisi için çok büyük bir önemi olduğun vurgulayan Karaböcek 2017 yılında vefat eden şarkının güftecisi Ali Tekintüre için alkış talep etmesi üzerine kendisini izlemeye gelen müzikseverler sanatçının bu ricasını kırmayarak Tekintüre için alkış tuttular.

Konserin sonunda Gülden Karaböcek “2024 yılı İnşallah savaşsız olur. Gazze’de Ukrayna’da savaş sona ersin, çocuklar ölmesin” diye temennide bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir