istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Galatasaray’da Genç Futbolcu Alarmı

Galatasaray’da Genç Futbolcu Alarmı

Bu sezonda oldukça zorlu bir dönem geçiren Galatasaray spor kulübünde genç futbolcu arayışları devam ediyor. Süper Lig’e veda eden Altay Spor’ da top koşturan 19 yaşındaki Kazımcan Karataş Galatasaray ekibinin dikkatini çekmiş durumdadır. Altay Spor ile masaya oturması planlanan sarı kırmızılı ekip takımı gençlerden kurma isteğini sürdürüyor.

 

Altay Spor’ da İlk 11’de Yer Aldı

İzmir kulübü olarak Süper Lig’de yer alan Altay Spor ilk başlardaki başarısını sürdürme performansını tutturamadı. 2021-2022 sezon sonunda Süper Lig’e veda eden takımlar arasında bulunan siyah beyazlı kulüpte birçok futbolcunun da yol ayrımına gitmesi öngörülüyor. Bu futbolcular arasında bulunan Kazımcan Karataş genç yaşına rağmen oldukça istekli ve saha içinde kendisini belli eden isimler arasında yer aldı.

Genç Yaşına Rağmen Fark Yarattı

19 yaşında olan ve so bek pozisyonunda bulunan Kazımcan Karataş Altay Spor ile toplamda 21 lig maçına çıkmayı başardı. Bu maçlarda 2 gol pası veren genç futbolcu Galatasaray futbol kulübünün ilgisini çekmeyi başardı. Yenilenme sürecinde bulunan ve bunun için genç futbolcuları kadrosuna dahil etmek isteyen Galatasaray’da Kazımcan için Altay Spor ile masaya oturulması bekleniyor. Galatasaray spro kulübünde yeni başkanın seçilmesinden sonra sportif direktör olarak Cenk Ergün’ün geleceği konuşuluyor. Bu aşamadan sonra ise Cenk Ergün’ün Kazımcan Karataş için Altay Spor ile kısa sürede görüşmesi ve takıma katılmasını sağlaması bekleniyor.

Kaynak: Güvenilir slot sitesi

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir