istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ferhat Başer “Gitme” adlı şarkısı ile müzik listelerinde zirveyi hedefliyor

Ferhat Başer “Gitme” adlı şarkısı ile müzik listelerinde zirveyi hedefliyor

Uzun yıllardır müzik alanında güçlü sesi ve başarılı sahne deneyimleri kendini kanıtlayan Ferhat Başer yeni şarkısı “Gitme” ile müzik listelerinde yerini almaya hazırlanıyor.

 

Müzik dünyasında başarılı çalışmaları ile kendisini kanıtlamayı başaran nadir sanatçılardan biri olan Ferhat Başer söz ve müziği Emre Saltık’a ait olan yeni şarkısı “Gitme” ile müzik listelerinde yerini almaya hazırlanıyor.

 

Şarkının düzenlemesini Berk Kirtiş yaparken Ferhat Başer şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Kerem Kaplan oturdu.

 

“Gitme” adlı şarkının klip çekimlerinde kadın ve erkeğin iç dünyalarındaki derin çatışmalar anlatılıyor ancak bu çatışmalar sadece fiziksel değil, içsel bir savaşı da temsil ediyor. Karakterler arasındaki sessiz anlaşmazlıklar, göz temaslarındaki derinlik, toksik hayatları ve çaresizliği işleyerek, ayrılıkların birlikte var olmaktan çok daha zor olduğunu anlatıyor

 

Başarılı sanatçı “Gitme” adlı çalışmasında aşk ve karmaşık bağlar üzerine güçlü ses ve yorumunu gerçekleştirirken şarkısı ile aşk ve sonbaharın hüznü ile duygulara tercüman olmaya hazırlanıyor.

Kamil Hızer /Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir