GÜNDEMİ BUL MENÜ

Paylaş:
X
Yaşam

Fatih Ürek “Benden manyak bir baba olurdu!” dedi.

Arda Tunahan Yazar / Editör
09.02.2021 14:21 58 Okunma 2 Dk Okuma
Fatih Ürek “Benden manyak bir baba olurdu!” dedi.

Hakan Bilgin’in sunduğu Mekanın Sahibine Geldik Youtube kanalının bu haftaki konuğu, İstanbul gece hayatına damgasını vuran Fatih Ürek oldu.


Hakan Bilgin’in sunduğu Mekanın Sahibine Geldik Youtube kanalının bu haftaki konuğu, İstanbul gece hayatına damgasını vuran Fatih Ürek oldu. İlginç açıklamalarla dolu programda Ürek’in eğer çocuğu olsaydı “Manyak bir baba olurdum” açıklaması dikkat çekti. Çok disiplinli bir insan olduğunu söyleyen Ürek, köpeğinin bile durup dururken havlayamayacağını söyledi.

 “Erkan Can ve Zafer Algöz’le tiyatro oynadım”

Ürek’in kimi zaman duygulandıran, kimi zaman güldüren hayat hikayesinin anlatıldığı programda, Fatih Ürek ilk para kazandığı işin bir terzi yanında çalışmak olduğunu söyledi. Kahkaha dolu geçen sohbetin öne çıkan bölümlerinden bir diğeri de; Fatih Ürek’in aslen tiyatrocu olması oldu. Küçüklüğünden beri tiyatroya olan ilgisinden bahseden Ürek, Erkan Can’ın kendisini ilk defa tiyatroya götürdüğünü ve Zafer Algöz gibi dev sanatçılar ile aynı sahnede rol aldığını anlattı. Devlet tiyatrosundaki anılarından da bahseden Ürek, ciddi bir oyunculuk eğitimi üzerine dersler aldığını söyledi.


Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Arda Tunahan

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

7 + 3 = ?