istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Erdal Ayna “Korkma Ben Yanındayım” dizisi kadrosuna dahil oldu

Erdal Ayna “Korkma Ben Yanındayım” dizisi kadrosuna dahil oldu

NOW’un MedYapım imzalı yeni dizisi “Korkma Ben Yanındayım”, mart ayında “Kopuk” dizisinin yerine cumartesi günleri izleyiciyle buluşacak.

Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Murat Aygen, Didem Balçın, Eren Ören ve Durukan Çelikkaya yer alıyor.

Dizide Şevket Çoruh ailenin babası Selo, Günay Karacaoğlu Selo’nun eşi Seher, Nilsu Berfin Aktaş ailenin kızı İnci, Murat Aygen “Ulusözler Koleji müdürü” ve sahibi Turgut Ulusöz, Didem Balçın Turgut’un eşi Defne, Eren Ören İnci’nin okuduğu okulun yakışıklı ve popüler çocuğu ve aynı zamanda müdürün oğlu olan Mert Ulusöz ve Durukan Çelikkaya da ailenin küçük oğlu Cihan Ulusöz rollerini canlandırıyor.

Son olarak “Dilek Taşı” dizisinde seyirci karşısına çıkan Erdal Ayna da diziye katıldı. Yönettiği oyunlarla da dikkat çeken Ayna, Şevket Çoruh’un canlandırdığı Selahattin’in yakın arkadaşı “Çöpçü Ahmet” rolüne hayat verecek.

Dizinin konusu:

“Korkma Ben Yanındayım”, ailenin reisi Selo’nun geçirdiği bir kaza sonrası hafızasını kaybetmesi ve ailenin dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasını konu alıyor. Selo’nun hafızasını geri kazanmak için verdiği mücadele ve ailenin bu süreçteki dayanışması dizinin ana temasını oluşturuyor.

Yayın tarihi:

“Korkma Ben Yanındayım” dizisi mart ayında “Kopuk” dizisinin yerine cumartesi günleri NOW’da yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir