istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Dr. Yadigar Genç’e anlamlı ödül

Dr. Yadigar Genç’e anlamlı ödül

Dünya Sağlık Örgütü tarafından kanserle mücadelede dünyanın en iyileri arasında gösterilen Türk Doktor Yadigar Genç, anlamlı bir ödülün sahibi oldu. Geçtiğimiz 5 yılın en fazla konuşulan kanserle mücadele konusundaki en başarılı Türk doktorlarından biri olan Genç, Türkiye’ye sağlık ve kanserle mücadeledeki çalışmalarından dolayı ödül almak üzere geldi.

Yadigar Genç’in ödülü almasının yanı sıra, 10-18 yaş aralığında durumu olmayan 5 Türk çocuğunu da ücretsiz tedavi edeceğini açıklaması büyük bir sevinç yarattı. Genç, bu kararı kanserle mücadele ettiği süreçte yaşadığı duygusal olaylardan ve iyileşen her hastayla birlikte arttığını belirttiği mutluluktan aldığını ifade etti.

Dünya Sağlık Ödülleri’nde İnovatif kanser tedavilerinde başarı ödülü alan Yadigar Genç, kanserle mücadelede en başarılı doktorlar arasında gösteriliyor. Dr. Genç, kanser tedavilerinde geliştirdiği İnovatif tedavi ve Lazerle tedavi konusunda dünyanın en iyi 7 doktoru arasında yer alıyor.

Bu yıl Grevenbroich’de açtığı yeni klinik ile çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Genç, Türkiye’den davet edeceği durumu olmayan 5 çocuk hastasına da tedavi konusunda ücretsiz hizmet vererek tedavilerini üstlenecek ve kanserden kurtulmalarında etkin ve önemli bir pay sahibi olmaya çalışacağını belirtti.

Yadigar Genç’in bu anlamlı ve örnek teşkil eden davranışı, kanserle mücadelede umut ışığı olmaya devam ediyor. Kendisine bu ödül ve 5 çocuğa ücretsiz kanser tedavisi müjdesi için tekrar tebrikler diliyoruz.

Kamil Hızer /Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir