istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Davines Boya ile Kalite

Davines Boya ile Kalite

Saç boyası kadınların en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerden biridir. Piyasada birçok markaya ait, çeşitli formlarda saç boyaları bulunur. Doğal içerikli ürünler olsa da geneli kimyasal ve paraben içerir. Bu da saç için çok zararlıdır. Saçın yıpranmasına ve kırılmasına yol açar. Davines boya diğer boyalara nazaran, saçı besler ve canlandırır. Son derece kalitelidir. İçeriğinde hiçbir zararlı madde bulunmaz.

İstediğiniz her tonda saç boyası rengi bulabileceğiniz davines boya, kutu içeriğinde saçı boyamak için gerekli olan tüm malzemeleri bulundurur. Aynı zamanda boya ile birlikte saç bakım maskesi de gelir.

Davines Boya Özellikleri

Davines boya geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Her renk tonunu kolaylıkla bulabilirsiniz. Kalıcı olduğu için, saçtan kolay kolay akmaz.  Yarı kalıcı özelliği bulunur. En az iki ay etkisi vardır. Saçları kırılmaya karşı korur ve nemlenmesini sağlar.  İçeriğinde zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağı bulunur. Uygulama saç kuru ve temizken yapılmalıdır. Jel formda olduğu için, kolay uygulanır. https://www.famerkozmetik.com/davines-boya sitesinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir