istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Cioman “Haram Para” adlı çalışmasıyla kimlere gönderme yaptı?

Cioman “Haram Para” adlı çalışmasıyla kimlere gönderme yaptı?

Rapçi Cioman, son dönemde Türkiye’nin gündemini meşgul eden yolsuzlukları konu alan “Haram Para” adlı şarkısını müzkseverlerle buluşturdu.

.Bu çalışmanın yapımcılığını Harun Savaş Aksoylu ve Fatih Aksoylu üstlenirken şarkının söz ve bestesine Cioman ve Vigor imza attılar.

Cioman “Haram Para” adlı şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Efe Akarsu otururken görüntü yönetmenliğini de Yusuf Demir yaptı.

Cioman son çalışması “Haram Para” hakkında, “Son zamanlarda yaşanan dikkat çekici olayları yaşanıyor ve ben bunları yakından takip ediyorum. Bu olaylardan ilham alarak, Vigor ile birlikte  bu konuları sözlerle ifade etmek istedim. Bunun sonucunda da ‘Haram Para’ şarkısı ortaya çıktı. Umuyorum ki dinleyiciler de bizim kadar eğlenir ve beğenirler.” şeklinde konuştu.

Musicom Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan şarkı, çıkışından itibaren sosyal medya başta olmak üzere tüm dijital platformlarda büyük ilgi gördü ve paylaşım rekorları kırdı. Bu çalışma, dinleyiciler arasında geniş bir yankı uyandırdı ve gündemde önemli bir yer edindi.

Kamil Hızer / Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir