istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Cinsel Gücü Artıran İlaçlar Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Cinsel Gücü Artıran İlaçlar Ve Mutluluk Çubuğu İle Kalıcı Çözüm

Erkek bireyler sertleşme sorunları olduğu durumlarda cinsel gücü artıran ilaçlar kullanarak cinsel performansları arttırmak istemektedirler. Bu tür ilaçlar sildenafil, tadalafil ve vardenafil gibi maddeler içermektedirler. İlaçlar damarların çevrelerinde ki kasları güçlendirerek sertleşmesine yardımcı olmaktadır. İlaç etkilerinden tamamen faydalanmak için doğru kullanım gerekmektedir. Cinsel performansı artırmasına rağmen kalıcı çözümler sunmamaktadır. İlaçları sürekli kullanım gerektirir. Oluşabilecek yan etkilerden dolayı çoğu birey kullanma taraftarı değildir.

Cinsel gücü artıran ilaçları kullanmadan önce kesinlikle hekim kontrolü gereklidir. Kalp rahatsızlığı, tansiyon gibi çeşitli hastalığı olan bireylerde kullanım önerilmez. İlaç kullanımından sonra mide bulantısı, yüzde kızarma, sersemlik gibi pek çok yan etkiler yaygın olarak görülmektedir. Bu ürünleri kullanmak istemeyen ve kalıcı çözüm isteyen hastalar için ise mutluluk çubuğu devreye girmektedir.

 Cinsel Güç Artıran İlaçlar Yerine Mutluluk Çubuğu

Sertleşme problemlerinin pek çok sebebi olabilir. Hastaların sertleşme problemleri yüzünden cinsel ilişkiden kaçınmaları, karşı cinsten uzak kalma ve özgüven kaybı gibi durumlar gözlemlenmiştir. Bu tür olayların çözümünde ise mutluluk çubuğu ameliyat ile bireylere takılarak kesin çözüme ulaşım sağlanmıştır. Normal şartlarda sertleşme corpus cavernosum kanallarına kan akışının sağlanmasıyla gerçekleşmektedir. Bu kanallara yerleştirilen mutluluk çubuğu sonrasında sertleşme yapay olarak sağlanmaktadır.

 

Ameliyat olan bireylerin iyileşme sonrasında protezlerden bir rahatsızlık duymadığı, kullanımının rahat olduğu gözlemlenmiştir. Cinsel performanstaki artış sayesinde bireylerin memnuniyet oranı göz önünde bulundurulmuştur.

 İyileşme Sürecinden Sonra Kullanımı Nasıldır?

 

Protezlerin kullanım sırasında testiste bulunan pompa sayesinde sertleşme işlemini başlatması gerekmektedir. Kişi istemediği sürece sertleşme son bulmayacak ve istediği taktirde indirme düğmesini kullanarak penisi indirmeyi sağlayacaktır. Kullanımı çok basit olup, kişiler kısa süre içerisinde alışacaktır. Protezler çeşidine göre dışardan bakıldığında fark edilir ya da fark edilmeyebilir. Ameliyat olmak isteyen bireyler Mutlulukcubugu.com adresinden direkt olarak iletişime geçerek hekimlerden bilgi alabilir ve kafasına takılan soru işaretlerini giderebilir.

 Mutluluk Çubuğu Kullanımı Riski Var mı?

 

Protezler ameliyat ile bireye yerleştirildiğinden itibaren doğal ereksiyon artık mümkün olmayacaktır. Protez ilerleyen zamanlarda çeşitli nedenler ile çıkarılmak durumunda kalır, yerine farklı bir protez takılmazsa birey bir daha normal ereksiyon olamayacaktır.

 

Penil protez ameliyatları sonrasında gelen şikayetlerden biri ise penis boyutunun kısalmasıyla alakalıdır. Bu durum uzun süre ereksiyon sağlayamamış bireylerin protez takılmasından dolayı ya da prostat hastalığı olan bireylerde prostatın alınmasından kaynaklanmalıdır. Bireyin normal şartlarda penil protez taktırması durumunda peniste herhangi bir kısalma söz konusu olmamaktadır.

Sertleşme bozukluğu yaşayan bireylerin en kısa sürede bir hekime görünmeleri sağlıkları açısından doğru olacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir