istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ceren Gündoğdu “Rehine” adlı şarkısı ile çıkışını sürdürmeye devam ediyor

Ceren Gündoğdu “Rehine” adlı şarkısı ile çıkışını sürdürmeye devam ediyor

Son dönemlerin çıkış yapan popüler kadın sanatçılarından biri olan Ceren Gündoğdu bu kez de “Rehine” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

 

Daha önceki çalışmalarında olduğu gibi sözü ve müziği kendisine ait olan bir şarkı ile müzikseverlerle buluşan başarılı sanatçı Ceren Gündoğdu şarkısının klip çekimleri için Hollanda’yı tercih etti.

 

Ceren Gündoğdu klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Onur Cabi otururken klip hem Amsterdam hem Haarlem şehirlerinde iki günlük çekimler sonrasında tamamlandı.

 

Ceren Gündoğdu “Rehine” adlı şarkısında kendisini yabancı birine teslim etmenin hem cezbedici hem korkutucu hikayesini anlattığını ifade ederken İki insanın birbirini anlaması… Anlaşılabilmek… Ne sıradan bir talep. Ve gerçekleşme olasılığı ne denli zor bir dilek. Anlamak aslında bir niyet işi. Tıpkı sevmek gibi. Buna niyetli iki insan aynı dili konuşmasa dahi yakın olmanın bir yolunu bulabilir. Ve salt bu ihtimal bile bir ömrü sevgiyi aramaya adamanız için ilham kaynağıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir