istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Cansu Eylül Taş’tan yeni tekli “Köz”

Cansu Eylül Taş’tan yeni tekli “Köz”

Cansu Eylül Taş sözleri Sibel Algan’a bestesi ise Sezen Aksu’ya ait “Köz” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

 

Arka arkaya çıkardığı çalışmalar ile kısa sürede arabesk müziğin aranılan isimleri arasına giren Cansu Eylül Taş kendine has benzersiz yorumu ile sahnesinde kendisini izlemeye gelen konuklarına unutulmaz dakikalar yaşatırken kış aylarında romantik rüzgarlar estirecek “Köz” adlı şarkısıyla zirveyi hedefliyor.

 

Cansu Eylül Taş’ın seslendirdiği “Köz” adlı şarkısınını aranjörlüğünü Suat Sakarya, prodüktörlüğünü de Tuğba Yüzener üstlendir. Başarılı sanatçı “Köz” adlı şarkısının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Kaan Yorulmaz oturdu.

 

Yeni çıkardığı çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Cansu Eylül Taş “İlk kez bir Sezen Aksu imzalı bir tekli ile müzikseverlerle buluştum.  “Köz” adlı şarkımın klip çekimleri dahil yaklaşık iki aylık bir süreçte bitirdik.  “Köz” bana göre öyle bir şarkı ki içimdeki sesi bu kadar güzel anlatan bir şarkı. Sezen Aksu ve Sibel Algan’a bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer /Aktuel10.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir