istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Burak Dakak’ın tiyatro sahnesinde ayak serçe parmağı çıktı

Burak Dakak’ın tiyatro sahnesinde ayak serçe parmağı çıktı

Dün akşam sahnelenen “Aydınlıkevler” oyununda yaşanan kaza oyunun ikinci yarsının sahnelenememesine neden oldu. Genç oyuncu Burak Dakak’ın oyun içerisinde ayak parmağının çıkması ve o anlarda acılar içinde kıvranması sonucu Burak Dakak acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Sahnede terlik giydiği esnada ayağını yere çarptığı esnada ayak serçe parmağının başta kırıldığı düşünülürken hastanede yapılan kontroller sonrasında genç oyuncunun ayak serçe parmağının kırılmadığı ve çıktığı öğrenildi.

Burak Dakak hastanede yapılan tedavi sonrasında taburcu edilip taburcu edildiği öğrenildi.

Oyun ekibi, Burak Dakak’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Burak Dakak’ın ayak parmağı çıktığı için oyunun ikinci yarısı oynanamamıştır. Burak Dakak’ın sağlık durumu iyidir. Kendisi yarın taburcu olacaktır. Oyun severlerimize anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Burak Dakak da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ayağımdaki parmağım çıktı. Acıdan kıvranırken arkadaşlarımın yardımıyla hastaneye kaldırıldım. Hastanede yapılan kontroller sonrasında parmağımın kırılmadığı, çıktığını öğrendim. Tedavim yapıldı ve yarın taburcu olacağım. Oyun severlerimize geçmiş olsun dileklerini iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir