istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Bulgarca Çeviri – Bulgarca – Türkçe Çeviri Hizmetleri

 Hint- Avrupa dil ailesinin Güney Slav dilleri koluna mensup, Bulgaristan’ın resmi dilidir. Yaklaşık 12 milyon konuşuru ile Bulgarca; Makedonya, Ukrayna, Karadağ, Moldova, Sırbistan, Türkiye, Macaristan, Romanya, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa, Avustralya sınırları içerisinde konuşulmaktadır.

Bulgarca Çeviri – Bulgarca – Türkçe Çeviri Hizmetleri

Slavik bir dil olan Bulgarca, kendine özgü yunan- kiril alfabelerinden esinlenerek oluşturulmuş Bulgar alfabesine sahiptir. Geçmişte yaşanan tarihsel olaylar dolayısıyla Türkçe ve Bulgarca arasında bir bağ kurulmuş, bu bağ çeviri faaliyetlerinin artmasına ve hız kazanmasına sebep olmuştur. Bu parçamızın asıl konusu ise günümüzde yapılan Bulgarca -Türkçe çeviriler ve güncel fiyatları hakkında verilen bilgilendirmelerden oluşmaktadır.

 Bulgarca- Türkçe Çeviri Fiyatları

Öncelikle yapılacak olan çeviri türü, (akademik bir çeviri içeriği ve blog için yapılmış bir çeviri içeriği için yapılan fiyatlandırmalar farklı olacaktır.) sayfa, kelime ya da boşluksuz karakter sayısı, çeviriyi yapan kişi veya kurumun dil üzerindeki yetkinlik seviyesi, yapılan çevirinin kalitesi, çevirinin yapıldığı zaman dilimi gibi birçok unsur fiyatlandırmalarda esnekliğe yol açmaktadır. Tüm bunların haricinde ortalama bir fiyat belirlenecek olursa, 1000 kelimelik bir Bulgarca -Türkçe çeviri için yaklaşık $25- $30 civarı fiyat aralığı en uygun olanı olacaktır. Türk Lirası ile hesaplama yapıldığında ise kelime başına 20 kuruş ila 50 kuruş arasında bir fiyatlandırma yapıldığı görülmektedir. 1000 kelimelik bir Bulgarca çeviri için fiyatlar 20 TL- 50 TL’ den başlamaktadır. Ayrıca internet üzerinde yapılacak çeviri için tahmini değer belirleyen siteler mevcuttur. Bu sitelerde arama yaparak fiyat öngörüsü alınabilmektedir.

Yukarıdaki verilere internet üzerinden sağlanan Bulgarca Türkçe çeviri göz önünde bulundurularak ulaşılmıştır. Farklı mezbahalarda belirtilen aralığın altında veya üstünde olan fiyatlandırmalara rastlamak mümkündür. Fiyatlandırmalar ise 2022 dahilinde olup en güncel durumları aktarılmıştır.

Çeviri talepleriniz ve detaylı bilgi için bizlere info@okeanostercume.com.tr mail adresimizden veya 05539103132 numaralı GSM & WHATSAPP & TELEGRAM hattımızdan ulaşabilirsiniz…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir