istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Bim 8 Nisan 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim 8 Nisan 2022 Aktüel Ürünler Kataloğu

Bim aktüel ürünleri yine büyük sürpriz ürünler ile geliyor. Teknolojiden ev modasına küçük ev aletlerine kadar bir çok ürün Bim 8 Nisan 2022 kataloğunda bir çok fırsat ürünü yer alacak. Türkiye’nin her yerinden binlerce ürünlerin aynı zamanda satışa sunulduğu şubeleri ile toptan fiyatına perakende sloganıyla satışlarını yapmaya devam ediyor. Eylül aynın son yayınlanacak olan katalogları arasında olan 20 Eylül kataloğu içerisinde yer alacak ürünler aşağıda listeleniyor.

Bim 8 Nisan 2022

Bim 8 Nisan 2022 Huawei Akıllı Cep Telefonu Fırsatı

Akıllı cep telefonu almayı düşünen müşteriler için Huawei markasının y5 modeli ile uygun fiyatları cep telefonu kataloğun ilk sayfasında yer almaktadır. Huawei Y5 Modeli akıllı cep telefonu 879 TL ile satışa sunulmaktadır. Yanında ek olarak 32 GB otg desteği bulunan usb bellek sadece 49.90 TL ile satılmaktadır. İlk sayfada yer alan diğer elektronik ürünler arasında Motorola Dect telsiz telefon 109 TL ile sunulmaktadır.  Peşin fiyatına 6 taksit seçenekleri ile sunulan bu ürünü Bim 8 Nisan 2022 aktüel ürünler arasından alabilirsiniz.

Katalogların büyük indirimlerini kaçırmamak için sabah erken saatlerde marketlere gitmenizi öneririz, belirli sayılarda sunulan ürünler nedeniyle bütün müşterilere yetecek kadar ürün olmayabiliyor. Seçtiğiniz indirimli ürünleri ilk alanlardan olmak için erken saatleri tercih etmeniz gerekmektedir.

Bim 8 Nisan 2022 Gelecek Ürünlerde Neler Gelecek?

Eylül ayının sonuna yaklaştığımız bu günlerde en iyi fırsatları Bim indirmeri içinde takip edebilirsiniz. Özellikle bim indirimleri arasında otomobil ürünleri yer aldığını unutmamak gerekir. Fırsatları 20 eylül tarihinde satışa sunulacak olan ürünleri kaçırmamak için katalogları inceleyebilirsiniz. Ev hanımlarınında çok beğendiği kataloglar içerisinde yer alan tava tencere ürünlerinide kontrol edebilirsiniz. Bim markete bu hafta gelecek ürünler arasında fırsatlarla dolu kataloğu Bim 8 Nisan 2022 ürünlerini inceleyebilirsin. Gelmesini istediğiniz ürünleri ve ürünler hakkında düşüncelerinizi yorum yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir