istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ayşegül Battal Güler kimdir?

Ayşegül Battal Güler kimdir?

Ayşegül Battal Güler 1980 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Anne ve baba soyunda şamanik öğretilerle büyümüş Anadolu’da (Ocak ) olarak bilinen bir ailenin kızıdır .Eğitimini tamamladıktan sonra çocukluğundan itibaren ilgi duyduğu alternatif tıp konusunda kendisini geliştirmeye karar vererek 2004 yılında İstanbul’a yerleşir.

İstanbul’da alternatif tıp dalında eğitimler alan Ayşegül Battal Güler aynı zamanda Güler ülkemizin önde gelen parapsikoloji ve metafizik uzmanlarından ruh bilim ruhun varoluşu sayıların sembolik tanımlanması ve kendini bulmak tanımak adına özel eğitimler de alarak kendisini geliştirmeye devam etmiştir.

İlerleyen dönemlerde numeroloji, ve sayıların gizemli dünyasını keşfetmeye başlayan ve bu konularda yaptığı ciddi araştırmaları kitap haline getiren Ayşegül Battal Güner tüm bilgi ve birikimini bir seri kitap halinde yayınlamaya karar verirken serinin ilk kitabı olan “Sayılar ve Sen” adını verdiği eseri hem İngilizce hem Almanca olarak kitap severlerle buluşturmuştur.

Ayşegül Battal Güler evli ve iki çocuk annesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir