istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Aile Apartmanı tiyatro oyunu izleyicisine Yeşilçam esintileri sunuyor

Aile Apartmanı tiyatro oyunu izleyicisine Yeşilçam esintileri sunuyor

Raif Akyüz’ün haberine göre tiyatro sahnelerinin ve ekranlarının sevilen isimlerinden Ahmet Dursun nam-ı diğer adıyla Boomcu Onur” Aile Apartmanı tiyatro oyunu ile uzun bir aranın ardından tiyatroseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Aile Apartmanı tiyatro oyununu Kemal Karaoğlan kaleme alırken aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği oyunu Göksel Keşen yönetiyor.

Aile Apartmanı tiyatro oyununda Ahmet Dursun, Mehmet Elmas, Ergün Sözen, Ömer Güney, İlkin Çakır, Özge Tuana Civaner, Mustafa Akmermer, Yağmur Öztürk, Zeynep Çiftçioğlu, Zülal Bayrak, Esra Koçak, Alkım Çetin, Ayçelen Ulusu, Gülay Çelik, Kemal Karaoğlan, Alphan Kurtoğlu, Tolga Yalım, Göksel Keşen gibi hem tiyatro hem ekranların sevilen isimleri rol alıyorlar.

Oyun adından da anlaşılacağı üzere bir apartman ve o apartmanda yaşayan karakterler arasındaki ilişkilerini komik bir dille seyircisine sunulurken bu oyun birazda Yeşilçam’ın kült filmlerinden biri olan rahmetli Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı “Kapıcılar Kralı” filmini de hatırlatıyor.

Raif Akyüz / Aktuel10.com

Instagram: @raifakyuzoffical

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir