istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Abdulkadir Duyan “TFF Başkanı Aziz Yıldırım veya Saffet Sancaklı olmalıdır”

Abdulkadir Duyan “TFF Başkanı Aziz Yıldırım veya Saffet Sancaklı olmalıdır”

Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Abdulkadir Duyan dün TFF Başkanı Nihat Özdemir’in istifasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ünlü iş insanı Abdulkadir Duyan “ Bu sezon Süper Lig’de yaşanan olaylar uzun yıllar konuşulacak. Türkiye Futbol Federasyonu aldığı ani bir kararla 11 hakemle birlikte A klasmanda yer alan 5 ve VAR görevlisi 1 hakem ile yollarını ayırdı. Bu isimler arasında başta Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus gibi FİFA kokartlı deneyimli hakemler vardı. Ve bu gelişmenin ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir’in istifası büyük yankı uyandırdı” dedi.

Açıklamalarına devam eden Abdulkadir Duyan “Dün özellikle Twitter’da gündemin Nihat Özdemir’in istifası olduğunu ve birçok sosyal medya kullanıcısının Özdemir’in yerine TFF’nin başında görmek istedikleri isimleri zikrettiler. Bunların başında Aziz Yıldırım ve Saffet Sancaklı öne çıktı. Her ne kadar Aziz Yıldırım’ın ‘Ben Fenerbahçe’nin aleyhine verilecek bir karara nasıl imza atarım’ diyerek başkanlık yolunu kapattığına dikkatleri çekti.

Abdulkadir Duyan açıklamasının devamında “Bana göre siyasi baskılara başkan olarak boyun eğmeyecek iki isim var. Bunlar Aziz Yıldırım ve Saffet Sancaklı. Birçok sosyal medya kullanıcısı da benimle aynı görüşe sahipler. Türk futbolunda yaşanacak kaosu ancak böyle sağlam iki isim sonlandırabilir. Tabi ki bir Fenerbahçe taraftarı olarak gönlümdeki ilk isim Aziz Yıldırım’dır” diyerek duygularını ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir