istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Abdulkadir Duyan alkışlanacak bir davranışa imza attı

Abdulkadir Duyan gönülleri fethetti...

Abdulkadir Duyan alkışlanacak bir davranışa imza attı

Birbirinden iddialı mimari projelerle adından son dönemlerde sıkça bahsettiren Velovis İnşaat firmasının genç CEO’su Abdulkadir Duyan bu kez gönülleri fethedecek davranışı ile sosyal medyanın konuşulan isimlerinden biri oldu.

Ankara Sense V projesi ve ardından İzmir Alaçatı’da bir lüks otel inşaatı müjdesini veren Abdulkadir Duyan sosyal medyada SMA hastası bir çocuğun tedavisi için kendisi gibi iş insanlarını bir araya getirerek bir yardım kampanyası başlattı. Abdulkadir Duyan başlattığı kampanya sonrasında elde edilen tüm geliri SMA hastası aile için valiliğin belirlediği İBAN numarasına yatırdı.

Abdulkadir Duyan olayın sosyal medyada duyulması üzerine yaptığı açıklamada “Bir anne ve babanın çaresizliğine seyirci kalamazdık. Arkadaşlarımı arayarak bir kampanya başlattık ve elde edilen geliri hesaplarına yatırdık. Tüm SMA hastası çocuklar aynı zamanda bizimde çocuklarımızdır. Ben ve arkadaşlarım kendi imkanlarımız doğrultusunda yardımlarımızı yaparak minik çocuğun tedavisine destek olmaya çalıştık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir