istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

A101 5 Eylül 2019 Kataloğu

A101 Fırsatlarla dolu yeni bir katalog ile eylül ayına başlangıç yapıyor. Elektronik ürünlerin yanında ev tadilat ürünlerinide gördüğümüz bu katalog biraz bizi şaşırttı diyebiliriz ama yinede büyük ve zengin bir katalog karşımızda A101 5 Eylül 2019 kataloğu mağaza raflarında yerini almak için hazırlanırken müşterileride büyük bir sabırsızlıkla şimdiden ürünleri incelemeye başladılar. Hi level marka orta segment bir televizyon ile başlangıcı yapan A101 1.699 TL gibi çok uygun bir fiyat ile Full HD Dual Led özelliği bulunan 49" ekranı bulunan(124 Ekran) bu televizyonu fırsatları arasında sunuyor. Televizyonunu yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat olan bu televizyonun üzerine bir çok kablo girişi bulunmaktadır.

  • 2 Adet HDMI Girişi ile harici bilgisayarınızı televizyona bağlama ihtiyacı duyduğunuz zamanlarda uydunuzu sökme gereği duymadan ek bir kablo yardımı ile bilgisayarınızı her an bağlanabilir halde tutabilirsiniz.
  • 1 Adet usb girişi ile filmlerinizi ve videolarınızı anında usb bellekten açarak kolaylıkla kullanabilirsiniz.
  • Eskide olsa VGA girişi olması güzel bir özellik diyebiliriz.

A101 5 Eylül 2019 Kataloğunda Honor 9 Lite Fırsatı

Günümüz teknolojinin en çok kullanıldığı alan saçmada olsa şüphesiz sosyal medyalardır. İnsanlar artık yedikleri yemekten gezdikleri yere kadar bir başkasına göstermeden duramıyorlar. İşte bu telefon tamda onlar için diyebiliriz, Huawei markasının alt ürünleri olarak bilinen ve ülkemizde çok iyi bir adı bulunan bir çok kişi tarafından sevilen bu telefona A101 5 Eylül 2019 indirim günlerinden ulaşabilirsiniz. Yüksek özellikleri ve geniş ekranı ile tercih edilecek bir telefon olan bu ürünün en çokta fiyatından dolayı ilgi göreceği şüphesizdir. Honor 9 Lite akıllı cep telefonu 5 Eylül A101 indirimlerinde 1.199 TL ile satışa sunulacak.

A101 5 Eylül 2019 Kataloğunda SEG'den Çifte Fırsat

Özellikle yaz döneminde yeni evlenenler için büyük bir fırsat olan Seg markasının iki temel ürünü aynı katalogda A101 5 Eylül 2019 ürünleri arasında satışa sunulacak. Seg Çamaşır makinesi ve Bulaşık makinesi ürünleri büyük indirimler ile kataloğun ikinci en iyiler sayfasında yer alıyor.

Taraftarlara özel nevresim takımları

Üç büyük takımın taraftar nevresimleri kaçırılmayacak fırsatlar ile geliyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar lisanslı tek kişilik nevresim setleri sadece 44,95 TL ile A101 müşterilerine 5 Eylül 2019 tarihinde sunuluyor.  

A101 5 Eylül 2019 Kataloğu

Bir yanıt yazın