istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

A101 3 Haziran 2021 Aktüel Ürünlerinde Neler Var?

A101 3 Haziran 2021 aktüel ürünlerinin yer aldığı kataloglar yayınlandı. Aktüel ürünlerin özellikleri ve satış fiyatları hakkındaki ayrıntılı bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

A101 3 Haziran 2021 Aktüel Ürünlerinde Neler Var?

A101 3 Haziran 2021 Perşembe günü satışa sunulacak olan aktüel ürünlerin özellikleri ve satış fiyatı hakkında bilgiler veren kataloglar paylaşıldı. Aktüel ürünler hakkındaki bilgiler alabilmek için katalogları inceleyebilirsiniz.

A101 3 Haziran 2021 Aktüel Ürünleri

A101 3 Haziran 2021 tarihinde satışa sunulacak olan aktüel ürünler arasında televizyon, telefon, beyaz eşyalar, çeşitli mutfak araç gereçleri, araba eşyaları, çeşitli gıdalar ve oyuncaklar yer almaktadır.

A101 Televizyon ve Telefon

A101 marketlerinden satın alabileceğiniz Toshiba, Onvo ve HI-Level markalarına ait olan televizyonların ve Reeder P13 Blue Cep telefonunun özellikleri yukarıda katalogda yer almaktadır. Bu kataloğu inceleyerek televizyonların ve telefonun özellikleri ve satış fiyatı hakkındaki bilgileri alabilirsiniz.

A101 Beyaz Eşya

Flavel markasına ait olan büro tipi buzdolabını, seg markasına ait olan mekanik silindirik termosifon, seg markasına ait çamaşır makinesinin yer aldığı katalog yukarıdadır.

A101 Araba Araç Gereçleri

A101 marketlerinde satışa sunulacak olan araba araç gereçleri arasında araç içi şişme yatak, hasır oto minderi, dikiz ayna parlama önleyici, oto çakmak çoklayıcı, full hd araç yol kayıt kamerası, manyetik telefon tutucunun yer aldığı katalog yukarıda yer almaktadır.

Dijital lastik ölçer, oto teyp, transmitter, araç tipi el süpürgesi, lastik tamir kiti, çekme halatı, metal gövdeli hava kompresörü gibi birçok farklı araç eşyalarının yer aldığı katalog yukarıdadır.

A101 3 Haziran 2021 tarihinde satışa sunulacak diğer aktüel ürünlerin yer aldığı kataloglar aşağıda sıralanmıştır.

Bir yanıt yazın