istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

A101 29 Ağustos 2019 Kataloğu

A101 29 Ağustos 2019 Kataloğu

Belliki içimde kaybolmadan bulamayacağım aradıklarımı, evet benim yıllar önce gömdüğüm solucan alfası. Yıllar boyunca içimizde büyüttüğümüz ve olmazsa olmazımız olarak yetiştirdiğimiz katalog dağıtım ağını kurmak için elimizde ne varsa kullandık. Çoğu zaman yok olma aşamasına kadar geldik ve yine o yolda ilerlediğimizi hissediyoruz. Kendimizle konuşmadan karanlıkta kaybolmadan olmayacak. A101 29 Ağustos 2019 kataloğu bu çalışmaların merkezi olarak olmasını istiyoruz.

Olmazsa olmaz çalışmalar içerisinde yer alacak olan ve başlangıcı esas alacak bu katalog zirveye çıkması için ne gerekli ise yapılacak. Fırsat ürünlerinin daha çok paylaşılması için ve milyonlara ulaştırılması için çalışılacak. 29 ağustos 2019 a101 marketlerinde satışa sunulacak olan bu katalog içerisinde neler olduğundan daha çok bizim bu çalışmalarda stratejimizin nasıl olacağı daha önemli. Bir yandan özel hizmetler bir yandan kendi çalışmalarımız derken hepsi birden yok olacak gibi hissediyorum. Hayatımda hiç bu kadar başarısız olduğum bir gün yaşamamıştım.

Karanlık odada başlayan bu serüvene sürekli yeni şeyler ekleyerek devam ettik. Olur olmaz bir çok alanda çalıktık savaştık ve ne varsa elimizde verdik. Şimdi yalnızlığa bir adım daha yaklaştığımız bu dünyada her şeyden vazgeçerek aktüel ürünler için tekrar çalışmaya başlıyoruz. A101 bizim için bir dönüm noktası haline gelmiştir. Fırsatlarını sürekli takip etmesekte farklı bir alanda savaştığımız nadir alanların başındadır. Takibi bizi çok yoruyor olsada birazda Aktüel10’a güvenebilsek belkide başarıya ulaşabileceğimiz bir alan olduğundan şüphemiz yok. A101 29 Ağustos 2019 tarihinde gelecek olan ürünlere hazırlık olarak sürekli yayınlayacağımız makaleler arasında bu ilk olacak, umarım eskiden olduğu gibi yalnızlık bize güç verir. Yeni bir başarı hikayesi yazmak için bir fırsatımız daha çıkar beki, her şeyden vazgeçebilecek kadar güçlü olmayı çok istedim. Bilmediğim alanlarda bilmediğim kategorilerde savaştım. A101 yıllardır takip ettiğim ve her ayrıntısını bildiğimi sandığım bir alandı. Ama hiç bir zaman tam anlamıyla benim olmayan, gücünü hiç bir zaman mükemmel şekilde birleştiremediğim bir alandı.

Yeni katalogların takipleri ile belkide sorunsuz olarak zirveyi paylaşacağımız bu site bizi her zaman korkuttu. Ne zaman tüm gücümüzü oraya vermeye çalışsak bir şekilde yol olacakmışız ve boşa zaman harcıyormuşuz gibi hissettirdi, şimdi yine aynısı olacak biliyorum A101 29 Ağustos 2019 kataloğu yine anlamadığımız bir şekilde zeminde olacak.

 

Bir yanıt yazın