istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

108 metrede muhteşem heyecan

108 metrede muhteşem heyecan

Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan Coliseum Sports & Life, geçtiğimiz Pazar günü yeni yaşam alanı projesi AcarVerde Penthouse’da unutulmaz bir etkinliğe imza attı. İstanbul’un büyüleyici manzarası eşliğinde, 108 metre yükseklikte düzenlenen bu özel etkinlik, katılımcılara spor yapmanın eğlenceli bir yönünü keşfetme fırsatı sundu.

Etkinlik boyunca, sporcular yüksek enerjili müzikler eşliğinde pedal çevirdi. Adeta İstanbul’un üzerinde pedal çeviriyor hissi veren bu aktivite, hem spor yapma tutkusunu hem de eşsiz bir manzara deneyimini bir araya getirdi. Katılımcılar, sağlıklı yaşam ve eğlenceyi birleştiren bu aktivite ile hem vücutlarını zinde tuttu hem de sosyal bir atmosferde keyifli vakit geçirdi.

108 metredeki bu muhteşem etkinliğe Fenerbahçe’nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko eşi Amra Dzeko, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Mert Müldür’ün kız arkadaşı Koprena Andjela Galler, Şirin Acar, Reha Keskin, Aslıhan Gençay, Büşra Coşkun, Lara Görk, Hilal Ercan , Zuhal Çelik, Duygu Saklı ve Burcu Gizem Gül gibi isimler katıldı.

Bir yanıt yazın