istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Ayakkabı fiyatlarındaki artış vatandaşın elini yakıyor

Ayakkabılara gelen zam haberi herkesi oldukça kötü etkiledi. En büyük şikayet satış sonrası destekte ve aynı zamanda el yakan fiyatlarda yaşanıyor. Vatandaşın yaşadığı sıkıntıları bu haberimizde ele alıyoruz.

Ayakkabı fiyatlarındaki artış vatandaşın elini yakıyor

Sonbaharın gelmesiyle birlikte yağmurlar hayatımıza giriş yaptı ve artık birçok aile kış için alışveriş yapmaya başladı. Ülkemizde sürekli olarak dile gelen şeylerden birisi hayatın pahalı olduğudur ve buna bir çare bulunmadığıdır. Şimdi ise durum farklı değil çünkü ayakkabı satın almaya gittiğinizde su geçirmez bir ayakkabının fiyatı 200 liradan aşağı değildir. Üstelik bu fiyatlara satılan ayakkabıların kalitesini bilmiyoruz bile çünkü sadece su geçirmez diye satılıyor. Bunun haricinde yerli malı alıp en azından ayakkabıyı ucuza getirmek isteyenlere kötü bir haberimiz var. Ülkemizde değil bütün dünyada satış yapan yerli markaların kış ve sonbahar için ürettiği özel botlar ve ayakkabıların fiyatı 500 lira seviyelerinde geziniyor.

AYAKKABIYA MAAŞIN YARISI VERİLİYOR

Kış ve sonbahar aylarında merak edilen bir konu ise elbette insanların ayakkabıya verdiği para oluyor. Eğer sizde ayaklarınıza önem veriyorsanız ayakkabıya giden parayı hesaplarınıza katmazsınız ama ayakkabıların fiyatı 500 veya 600 lira seviyelerine çıkınca elbette düşünmeye başlıyorsunuz. İnsanlar ayakkabılarını satın alırken birçok kez interneti deniyorlar ama markaların alışveriş sitelerinden değilde başka sitelerden alışveriş yapınca replika modeller ile karşı karşıya geliyorlar.

SATIŞ SONRASI DESTEK VATANDAŞI SİNİRLENDİRİYOR

Büyük markalar yerine yerli malı alan birçok vatandaşın en büyük şikayeti satış sonrasında desteğin olmamasından kaynaklanıyor. Ayakkabıya 500 lira veren ve sonrasında hemen yırtılan yada su geçirmez olduğu halde su alan birçok markanın mağazasına gidince yardım etmeyen müşteri temsilcileri ile bir araya geliyor. Hal böyle olunca vatandaş sinir küpü oluyor ve bir daha yerli malı almıyor. Yabancı markaların 100 liraya satılan su geçirmez ayakkabılarındaki teknik destek bile oldukça sevindiren bir hareket oluyor.

Bir yanıt yazın