istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Yapım şirketlerinin haftalık reyting kavgası sert başladı

Reyting rekoru kıran diziler artık çoğaldı ve bunun üzerine yapım şirketlerinin dizilerinde yaptığı psikolojik oyunlar izleyicinin ilgisini çekti. İzleyiciler artık diziyi izlerken çok fazla şaşırıyor ve 'yok artık' diyor. Bunun sonucunda diziye daha fazla bağlanmış bulunuyor.

Televizyonda izlediğimiz ve haftalık olarak yeni bölümlerinin yayınlandığı diziler yeni sezona başladılar. Yeni sezonda birçok dizinin yeni başlayacağını ve en çok izlenen dizilerinde artık çok daha sert bir şekilde ekranlara geleceğini biliyorduk. Yeni sezon bir türlü özel timi bırakamayan Yavuz komutan artık timi bırakıp babasının vasiyeti olan istihbaratçılığa başlarken, tim artık İstanbul’da göreve başlıyor. Çukur ise artık başkasının oldu ve eski Çukur’u geri almak için ekip toplanmaya başlanıyor. Diziler artık izleyiciye psikolojik olarak baskı yapıyor çünkü reyting rekortmeni dizilerde her zaman yeni bir oyunun olduğu anlıyoruz ama sürekli olarak ters köşe oluyoruz. Ay Yapım’ın üstlendiği bir zamanların efsane dizisi ‘İçerde’ ters köşe anlamında hepimizi alt üst etmeyi başarmıştı.

HAFTALIK REYTİNG LİSTESİ KAZANÇLARI BELİRLİYOR

Oyuncuların bazıları haftalık 50 bin TL kadar ücret alabilirken bazı oyuncuların haftalık 200 bin TL’ye kadar haftalık ücret aldığı biliniyor. İnsanlar artık televizyon ve telefon bağımlısı oldukları için yapım şirketleri yapım üstüne yapım yapıyorlar. Bazıları dizi oluyor ama filmlerde birçok kez karşımıza çıkıyor. Özellikle Söz, Çukur ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz adlı dizilerin arasında sürekli olarak bir yarış vardır. Hepsi ayrı kanallarda olmasına rağmen birinci sıraya çıkmak için çok büyük emek sarf ediyorlar. Televizyoncu Acun Ilıcalı ise henüz sezona başlamadı.

YARIŞ TAM ANLAMIYLA BAŞLAMIŞ BULUNUYOR

Reyting rekorlarının kırıldığı televizyonun yanında internette büyük gelişmeler var. Milyonlarca insan televizyonda izlemek yerine işe giderken, işten gelince yada boş bir zamanında dizisini izlemek istiyor. Dolayısıyla internete yüklenen videolarında 5 milyon kadar haftalık izlenme oranına sahip olduğu tahmin ediliyor. Yapım şirketlerinin gelirleri sonucunda yeni yapımların ortaya çıkacağını biliyoruz ve bunun için çabalıyoruz. Reyting yarışlarında en iyi olan kazansın.

Bir yanıt yazın