istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Fatma Turgut’tan yaşamı hakkında itiraflar

Fatma Turgut, Gökhan Çınar’ın kendi hazırladığı ve sunduğu “Katarsis” adlı programına konuk oldu. Ünlü sanatçı programda kendisini takip eden hayranlarına kendi hayat hikayesinin bilinmeyen tüm yönlerini anlatırken ara ara gözyaşlarına boğuldu.

Fatma Turgut’tan yaşamı hakkında itiraflar

Fatma Turgut yaklaşık 4 yıl önce panik atak yaşadığı süreci anlattı. Bu süreçte ilaç kullanarak tedavisine başladığını ve yaklaşık 3,5 yıl boyunca devamlı ilaç kullandığını bu süreçte farkındalığının az olduğunu itiraf etti. Panik atak yaşadığı süreci gözyaşları içinde anlatan Fatma Turgut eskiden hiç kimse ile vedalaşamıyordum, artık bunu başarıyorum. Bunun keyfi çok başkaymış ve bunu uzun süre sonra yaşamaktan dolayı çok mutluyum” diyerek ifade etti.

Fatma Turgut itiraflarıMagazin gündeminin son günlerde en çok konuşulan izlenme oranları konusuna dikkat çeken Katarsis’in “Hayatınızı Değiştiren Şarkı” bölümünde Fatma Turgut Yalnızlık Senfonisi adlı şarkısını söylerken ağlamamak için kendini zor tuttuğu gözlendi. “Hayatta yalnızlığın çok büyük bir değer olduğunu geç fark ettim. Son 3 yılımda hayatım boyunca öğrenmediğim çok şeyi öğrenme fırsatım oldu ve bu süreçte çok yalnız kaldım” dedi.

ADIMI BABA ANNEMDEN ALDIM

Fatma Turgut programda babaannesini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Babaannesini “ Muhteşem bir kadındı, okula başlayana kadar ailesi çalıştığı için babaannesi tarafından büyütüldüğünü, çocukluğunun en güzel anılarında hep babaannesinin olduğunu” dile getirdi.

ALDATTIM ve ALDATILDIM

Fatma Turgut programda geçmişteki hikayelerinden bahsederken aldattığını ve aldatıldığını itiraf etti. Aldatma ve aldatılma olaylarını anlatırken tüm bunları çok naif olduğu için yaşadığını, bir çok şeye merak duyduğu ve bazı hissi yaşamak istedi ve yaşadı. Bence bunlar bağışlanabilecek şeyler ve ben kendimi zaten affettim” dedi.

Bir yanıt yazın