istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Hakmar 14 Mart 2019 Aktüel Kataloğu

Hakmar 14 Mart 2019 Aktüel Kataloğu

Bu haftanın aktüel ürünler sürprizleri saymakla bitmiyor. Yapacağınız alışverişlerde sizlerde indirimlerden faydalanın diye sizlere gelecek ürünler kataloğunu buluşturduk. Bu haftanın özel ürünleri sizleri oldukça şaşırtacak tamamen ev hanımlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlenmiş aktüel kataloğu çeyiz dizmek isteyen kızlara en uygun kaliteli ve ucuz mutfak eşyaları konusunda oldukça yardımcı olacaktır. Cam kapaklı derin tencere sizlere 39.99 TL gibi bir fiyata geliyor ayrıca granit olan bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. 24 cm olması içinde her türlü yemeği yapabileceğinizi gösteriyor. Yine aynı markanın çok güzel bir karnıyarık tenceresi ürünü bulunuyor. Cam kapaklı olması sizlerin tüm ihtiyaçlarını görebilecek ve yemeklerinizin kapaklarını açmadan kontrol edebileceksiniz.  Ayrıca kapaksız tavalarıda  boy boy olarak 22.99 TL ve 14.99 TL gibi fiyata geliyor. Kapaksız tava sizlerin her türlü yemek ısıtma ve sos yapmak için ihtiyacınız olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kapaksız sahan ile sabah kahvaltısı için güzel omletler yapabilirsiniz.

Ülkemizde bulunan diğer market zincirlerinin içerisinde daha az mağazaya sahip olan ama bulunduğu şehirlerde kaliteli perakende mağazacılık sunan Hakmar marketleri bizlere indirimli ürünleri sunmaya özen gösteriyor. Bu haftaki ürün yelpazesi oldukça geniş gibi gözüküyor. Her market gibi hakmarda aktüel ürünler konusuna oldukça dikkat ediyor. Seçkin bir ürün kataloğu oluşturmak adına indirimli kaliteli ve müşterinin istekleri üzerine kuruyor. Hal böyle olunca bulunduğu şehirlerde diğer rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Aktüel kataloğu bir çok mağazanın yaptığı bir şey ama genelde kendilerini tekrara vurabiliyorlar yada mevsimsel ürünler konusunda biraz geri ve kısır kalabiliyorlar. Hakmar aktüel ürünler kataloğunda bunların olmasına pek izin vermiyor gibi

Hakmar 14 Mart Aktüel

Hakmar bu hafta aktüel ürünlerinde yepyeni kataloğu sayesinde yer edecek gibi gözüküyor. Genellikle ev eşyaları üzerine güncel kataloğu hazırlamış olması güzel bir başarı sayılabilir. Ülkemizin hala bir çok yerinde soğuk havalar devam ediyor bazı yerlerde ise ılıman bir hava seyrediyor artık kombi zamanının geçtiğini düşünen aileler elektrikli ısıtıcı üzerine yoğunlaşabiliyor. 1500w Akel elektrikli ısıtıcı hakmar marketlerde yerini almış bulunuyor.

Evlerimizin oldukça fazla ihtiyacı olan su ısıtıcıları bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda yerini almış bulunuyor. Hakmar 14 Mart 2019 Aktüelsizlere bu ürünü oldukça uygun bir fiyata getiriyor. Yakut marka su ısıtıcısı 69.90 TL fiyatıyla Hakmar marketlerde raflarda yerini alıyor.

Hakmar Aktüel 14 Mart 2019

Güncel aktüel ürünler incelememizde göze oldukça çarpan bir üründe bulunuyor. Arzum saç kurutma makinesi 14 Mart 2019 aktüel ürünler kataloğunun en gözde ürünü gibi gözüküyor. Hem marka hemde ürün kalitesinin oldukça yüksek olması tasarımın oldukça göze hoş hitap eden bir ürün olması dikkat çekiyor. 2200W gücü olan bu ürünün 54.90 TL gibi oldukça ucuz bir fiyatı bulunuyor. 99.90 TL fiyatı bulunan Blender seti bulunuyor içerisinde her türlü parçası ve ekipmanı bulunan bu ürün 14 Mart aktüel kataloğunu şenlendiriyor.

 

Bir yanıt yazın