istanbul masöz olipsbet betadonis giriş vbet betandyou

Apple’ın yeni canavarlarının tanıtılacağı gün belli oldu

Apple'ın yeni cihazlarının tanıtılacağı gün Apple Türkiye'nin resmi web sayfasında yayınlandı. Tam anlamıyla yeni canavarların tanıtılacağı gün ve etkinlikte olması beklenen yeni cihazları bu haberimizde ele alıyoruz.

Apple’ın bu yıl için özel olarak hazırladığı ve iPhone X satışlarından sonra oldukça zor günler yaşayan Apple’ın yeni ürünlerini tanıtacağı gün belli oldu. Apple resmi web sitesine gördüğünüzde direkt olarak karşınıza Apple’ın özel etkinliğinin yapılacağı gün ve saat yazıyor. Resmi web sitesinde yazan bütün ayrıntıları bu haberde ele alacağımız gibi tanıtılması muhtemel ürünler hakkında da konuşacağız. Aktüel10 ekibi olarak kısa bir araştırma yaptık ve iPhone X serisinin uygun fiyatlı bir modelinin geleceğini düşünüyoruz ki bunun akabinde iPhone 9 içinde birçok çalışmanın yapıldığını söyleyebiliriz. Apple’ın özel etkinliğinin Türkiye saati ile 12 Eylül günü saat 20.00 itibarıyla açılacağını söyleyelim.

‘İPHONE SE’ YENİ MODELİ ORTAYA ÇIKIYOR

Uzun yıllardır güncellemeyen bir model ve Apple’ın küçük ekranlı tek telefon olarak ürettiği iPhone SE modeline bir güncelleme gelmesi bekleniyor. Eğer sizde küçük ekranlı telefon kullanmak istiyorsanız ve teknolojik bir cihaz olmasını istiyorsanız bu etkinliği kaçırmayın çünkü büyük bir ihtimalle küçük ekranlı iPhone için bir güncelleme geleceğini düşünüyoruz. Aktüel10 ekibinin araştırmalarına göre iPhone X modelinin uygun fiyatlı düşük modeli gelecek.

Resmi olarak yapılan bildiriyi hemen yukarıda paylaştık. Bir aksilik olmazsa eğer Apple’ın CEO’su Tim Cook önderliğinde başlayacak etkinlik yeni bina Apple Park’ta yapılacak. Apple’ın tam donanımlı olarak Apple Park’ta yapılacak ilk etkinliği olacak. Türkiye’den birçok gazetecinin etkinlik için Amerika’ya ayak basması bekleniyor. Yeni MacBook modelleri ile birlikte yeni bir kulaklık ve aynı zamanda yeni bir iPad modelinin 12 Eylül günü yapılacak etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Bir yanıt yazın