DOLAR 28,9208 0.08%
EURO 31,4850 -0.1%
ALTIN 1.924,021,84
BITCOIN 11397651,72%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter
‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!
  • Aktüel
  • Güncel
  • ‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!

‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!

ABONE OL
17.07.2022 17:17
‘Romeo ve Juliet: Şiddetli Geçimsizlik’ Sokak hayvanları için sahnede!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Romeo ve Juliet! Ölümsüz bir aşk eserinin iki kahramanı…
Peki ya Shakespeare’in yarattığı bu eser planlandığı gibi sonlanmasaydı? Bu iki aşık evlenip bir yuva kursaydı ve bir de dünya tatlısı kızları olsaydı? Onlar için mutlu son olur muydu?
Romeo ve Juliet ölmemiş, aksine evlenerek bir yuva kurmuşlardır. 20 yıllık evliliklerinin meyvesi kızları ile birlikte yıpranmış ilişkileri kavga gürültü eşliğinde sürüp girmektedir. Öyle ki Shakespeare, soğuk mezarından kalkıp bu çifte müdahale etme gereği duyar.
Fazla Mesai Tiyatro Grubunun hazırladığı bu tek perdelik güldürü Üsküdar Sahne Hane’de sokak hayvanları için sahnede.
Oyunumuz ÜCRETSİZDİR
20 Temmuz Çarşamba günü 20.30’da oynanacak oyunumuza seyirci olarak tek katılım şartımız sokaktaki dostlarımız için mama getirmenizdir. Ne kadar mama getirdiğiniz önemli değildir. Para kabul edilmemektedir.
@sahnehane_uskudar instagram adresimize mesaj atarak yer ayırabilirsiniz.
Sahne Hane – Üsküdar
Selmani Pak Cad. No:48 Üsküdar
(Üsküdar Üni. Çarşı Yerleşkesi Yanı)
Fazla Mesai yapanlar: Alev Gökmen, Oğuzhan Polatkan, Özgür Levent Övünç
Yöneten: Can Törtop
İletişim;
İnstagram: @sahnehane_uskudar

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.