DOLAR 28,9208 0.08%
EURO 31,4850 -0.1%
ALTIN 1.924,021,84
BITCOIN 11419261,98%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter
Kadıköy Panemi Orkestrası ikinci konserini verdi

Kadıköy Panemi Orkestrası ikinci konserini verdi

ABONE OL
06.01.2021 10:10
Kadıköy Panemi Orkestrası ikinci konserini verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadıköy Belediyesi tarafından sabit geliri olmayan müzisyenlere destek olmak amacıyla kurduğu Pandemi Orkestrası ikinci konserini verdi.

Kadıköy Belediyesi tarafından pandemi sürecinde hiçbir sabit geliri olmayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçen müzisyenlere destek olmak amacıyla kurulan Kadıköy Belediyesi Pandemi Orkestrası‘nın ikinci konseri şef Oğuzhan Balcı ve piyanist Gökhan Aybulus ile gerçekleşti. Salonda geçerli olan sosyal mesafe kurallarına sahnede de uyuldu. Sanatçılar eserleri maske ile icra ederken, nefesli çalgıların aralarına şeffaf separatörler yerleştirildi. Klasik müziğin önemli isimlerinin de destek verdiği senfonik orkestra Rengin Gökmen’in şefliğinde, piyanist İdil Biret’e eşlik ederek açılışını yapmıştı. Serinin diğer 3 konseri ise; 8 Şubat’ta Gürer Aykal ile Bülent Yazıcı’nın, 8 Mart’ta İbrahim Yazıcı ile Gülsin Onay’ın, 29 Mart’ta ise Hakan Şensoy ile Cihat Aşkın’ın katılımlarıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.