DOLAR 28,9208 0.08%
EURO 31,4850 -0.1%
ALTIN 1.924,021,84
BITCOIN %
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter
İBRAHİM TATLISES’İN OKUDUĞU ŞARKI BENİM

İBRAHİM TATLISES’İN OKUDUĞU ŞARKI BENİM

ABONE OL
28.05.2021 21:55
İBRAHİM TATLISES’İN OKUDUĞU ŞARKI BENİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ruhumda Sızı, Öf, öf, Kötü Zaman, Bir Yar Sevdim Pişmanım, İlle de Sen, isimli birçok eserin bestecisi Altan Başyurt, İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ‘Gelmesin’ isimli şarkının kendisine ait olduğunu söyledi. Başyurt, şarkısının sözlerinin değiştirildiğini ve başkasının şarkısını çaldığını iddia ederek bu hatadan dönülmemesi halinde hukuki süreci başlatacağım söyledi.

Açıklama yok.

Bugüne kadar yapmış olduğu besteleri büyük bir çıkış yakalayan Altan Başyurt, sanatçısı Erkan Acar’ın seslendirdiği v sosyal medyada tıklanma rekoru kıran ‘Bir Yar Sevdim Pişmanım’i simli şarkısının çalındığını söyledi. İzmir’de yaşayan bir kadının şarkısının sözlerini değiştirerek İbrahim Tatlıses’e verdiğini iddia eden başarılı besteci Başyurt,’ Bağlı bulunduğu MESAM’a şikayette bulundum. Yapılan incelemelerin ardından şarkının bana ait olduğuna karar verildi. Durum böyle olunca Tatlıses’in şarkısını yapan Poll Prodüksiyon yetkililerini aradım bana MESAM’ın kağıdını göndermem halinde konu ile ilgileneceklerini söylediler. Kararı gönderdiğim halde ses çıkmadı.

Açıklama yok.

Cevap gelmemesi halinde haftaya Avukatım Süleyman Canacankatan aracılığı ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım’ dedi.

HABER :ABDULLAH YİĞİT

Açıklama yok.

Açıklama yok.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.